Sorin Oprescu și-a înregistrat la OSIM expresia ”Mă doare în cur de voi!”

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vrea să rămână singurul român folosește gratuit expresia ”Mă doare în cur de voi!”. Asta după ce a reușit să o înregistreze la OSIM, în calitate de persoana cea mai îndreptățită să o rostească. De aici încolo, cei care vor vrea să spună în public că îi doare în cur vor trebui să-i plătească drepturi de autor lui Oprescu.

”Durerea mea în cur e legendară, au simțit-o deja toți bucureștenii”, s-a lăudat Oprescu. ”E normal să folosesc doar eu expresia. Mai ales că, în calitate de medic, știu diferența între o durere în cur autentică și una simulată. Pe mine chiar mă doare în cur de bucureșteni, nu mă joc. Și degeaba puleții mă votează în continuare, pe mine tot mă va durea în cur de ei.”

Sorin Oprescu este mulțumit însă doar pe jumătate de înregistrarea expresiei la OSIM. ”Eu am vrut să înregistrez pe numele meu și «Mi se rupe p*la de voi», dar era deja luată de un pesedist. Aia e, a fost mai rapid ca mine. Dar asta nu înseamnă, bineînțeles, că nu mi se rupe p*la de voi”, a insistat Sorin Oprescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult