Spitalul din Baia Mare care a avut ca manager pe Sorina Pintea a decis destituirea acesteia și înlocuirea cu o persoană mai discretă, care nu se face de râs cu șpaga-n pungă în birou ca ultimul chioșcar de pe stradă.

sorina-pintea.jpg

„Vom numi un manager cu experiență în conducerea instituțiilor de sănătate, care știe cum să ia o atenție fără să bată la ochi. Ne cerem scuze pentru conduita total neprofesională a medicului Sorina Pintea și felul obraznic și în dispreț față de mituitorul de rând care plătește aceste servicii medicale”, a declarat Veronica Anăstăsoaie, director adjunct în cadrul aceleiași instituții. 

Printre numele vehiculate se numără și cel al lui Ilarie Coteț, medic român de origine basarabeană, care a condus spitalul municipal din Tiraspol și n-a fost prins niciodată, nici cu șpagă, nici cu traficul de țigări și nici măcar cu drogurile sau armanentul pe care le transporta cu ajutorul ambulanțelor care făceau ture între spitale.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 02.03.2020 17:49 Politic

National Cinematografic