Soros a fost dat afară din Oculta Mondială, pentru că e luat la şuturi de un ţăran coclit

Şedinţă tensionată la Oculta Mondială, unde George Soros a fost ţinut o oră în picioare de colegii lui super-bogaţi, la propunerea lui Victor Rothschild, care a fost agasat să constate că e în aceeaşi organizaţie cu cineva care permite să fie luat la şuturi de un ţăran infect din Teleorman.

“Mi-e ruşine că sunt în Grupul Bilderberg cu acest Soros, care în loc să fie discret, misterios şi insidios, cum suntem noi super-bogaţii planetei, apare pe burtierele televiziunilor obscure dintr-o ţară de căcat, precum România. Ori pleacă el, ori plec eu”, a spus furios Victor Rothschild.

“Nu poţi să fii în Oculta Mondială şi să permiţi să afle toţi idioţii câtă putere ai de fapt şi pe cine finanţezi. Am ajuns ca un crescător de porci să acuze un coleg de diverse chestii. Nu contează că sunt reale sau nu. Contează că e înjositor să fii pomenit în aceeaşi frază cu un nimeni din cel mai înapoiat judeţ din cea mai înapoiată ţară din Europa!”

În urma unui vot secret, George Soros a fost exclus şi a fost obligat să plătească o amendă de 150 de miliarde de dolari, pentru că a ştirbit prestigiul Ocultei Mondiale, asociind-o cu un căcat din Alexandria.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iulie 2017 16:07

Alte articole

Vezi mai mult