Șoșoacă a slăbit 80 de kg de la stres după ce SUA a votat ajutorul pentru Ucraina

Cea mai mare susținătoare a rușilor din politica românească a făcut o criză de nervi când a aflat că americanii au votat un ajutor pentru Ucraina în valoare de zeci de miliarde de dolari. Ea spera ca victoria rușilor să aibă loc cât mai rapid, dar acest masiv ajutor american va schimba cu siguranță situația de pe front.

Șoșoacă s-a închis de două zile în ambasada Rusiei și refuză mâncarea, în același timp fiind și foarte stresată din cauza sorții războiului, așa că a slăbit deja nu mai puțin de 80 de kg. Era cât pe ce să nu mai fie recunoscută de cei din ambasada Rusiei, dar faptul că i-a rămas capul la fel de mare a ajutat-o să-și păstreze identitatea.

Deși a primit instrucțiuni clare de la Moscova, să meargă la ambasada SUA din București și să urle împotriva ajutorului dat Ucrainei, Diana Șoșoacă este atât de slăbită încât nu e în stare nici să se deplaseze până acolo. Dar rușii s-au reorientat rapid și i-au transmis lui George Simion să urle la ambasada SUA, lucru acceptat imediat de liderul AUR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 aprilie 2024 08:44
Citește mai mult despre: rusia sosoaca ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult