Șoșoacă cere deschiderea tunelurilor dacice din Giulești cât se lucrează la pod

Diana Șoșoacă cere ca batjocura la adresa bucureștenilor să fie oprită de îndată. „Este inadmisibil ca noi să avem tuneluri dacice pe sub Giulești, iar ele să rămână închise în perioadă în care la pod se fac lucrări și tot cartierul e blocat! Cer deschiderea tunelurilor dacice din Giulești acum!”, a urlat azi Diana Șoșoacă în fața primăriei generale.

Senatoarea spune că tunelurile din Giulești au fost construite la ordinele unui conducător dac pe care-l chema Giulebista. „Tunelurile încep de lângă Ciurel și ies după podul Giulești, pe strada Turda. Pe strada Turda erau romanii, iar dacii au făcut un tunel până la ei, ca să-i atace”, a explicat Diana Șoșoacă.

Ea spune că tunelul este suficient de lat încât să încapă câte patru benzi, câte două pentru fiecare sens. „Aproape că încap și eu în el, atât de lat este, deci problema traficului s-ar rezolva ușor”, a spus Șoșoacă. „Dacă îl deschid nici nu mai trebuie să repare podul Giulești, că tunelul dacic este mai trainic decât orice pod construit vreodată.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 octombrie 2023 07:36
Citește mai mult despre: Giuleşti sosoaca tuneluri dacice

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult