Şoşoacă, urlete de protest la benzinărie: “Cum adică nu aveţi mici?!”

O benzinărie MOL sau OMV sau nu mai ştim de care din Sectorul 2 al Capitalei a fost scena unui protest neobişnuit! Timp de câteva ore, în cursul nopţii de joi spre vineri, senatoarea Diana Şoşoacă a urlat din toţi rărunchii la angajaţii benzinăriei, reproşându-le că nu vând mici.

„Vă rog eu, doamnă, nu mai ţipaţi, avem aşa: sandviş cu mozzarella, sandviş cu mortadella, croasant cu ciocolată, croasant simplu şi pateu cu brânză. N-am avut mici niciodată. Cred că ne confundaţi!”, a încercat să aplaneze situaţia directorul benzinăriei.

În replică, Şoşoacă a răsturnat un raft cu integrame, proclamând că ea nu pleacă de acolo până nu primeşte mici: „Deci nu mă interesează ce vindeţi voi de obicei, eu sunt senator al statului român şi n-am ieşit din casă la 2 dimineaţa să mănânc sandviş cu mortadela, sandviş cu moţarela, sandviş cu morţimăsii!”

Lucrurile s-au liniştit abia către dimineaţă, când un angajat al staţiei de benzină a reuşit să facă rost de o tavă cu mici. Fericită, Diana Şoşoacă a iniţiat chiar şi o horă în jurul pompelor, relatează câţiva martori oculari.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 iunie 2022 14:59
Citește mai mult despre: benzinarie sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult