Soţia lui Grindeanu, fericită că acesta s-a certat cu Dragnea: “În sfârşit mai strigă şi numele meu când facem sex”

Nu toată lumea e îngrijorată de criza din PSD! Potrivit apropiaţilor, soţia lui Sorin Grindeanu e chiar încântată că acesta s-a certat cu Liviu Dragnea, pentru că în sfârşit, premierul mai rosteşte şi numele ei atunci când fac dragoste.

„El îmi spunea că stă până târziu să dea ordonanţe, că are mult de lucru la partid şi la Guvern, tot primea telefoane de la Dragnea, mergea la şedinţe inopinate… Înţeleg că are omul treabă, dar noaptea, în pat, gemea doar ‘Liviu! Liviu!’ Păi să nu cad pe gânduri?”, se plânge doamna Grindeanu. „Orice ar fi fost între ei, bine că s-a terminat!”

Martorii spun că Grindeanu ar fi decis săptămâna trecută să pună capăt relaţiei, iar Liviu Dragnea, cu inima frântă, şi-ar fi găsit alinarea în braţele a zece-douăzeci de unguri tineri şi vânjoşi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
20 iunie 2017 10:06
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu sex

Alte articole

Vezi mai mult