Șova, în pericol! Finul lui Ponta, deputatul care se crede superior, tocmai l-a detronat la prostie

Dan Șova se vede nevoit să predea ștafeta prostiei după mai bine de 5 ani în care a purtat-o cu demnitate. Asta pentru că finul lui Ponta, deputatul Marius Manolache, tocmai a declarat că deputații sunt ”înalți demnitari”  care ”merită respect” și că „nu putem să punem egalitate între un demnitar şi un cetăţean normal”.

”Înainte de a fi halucinantă, declarația finului lui Ponta suferă la capitolul exprimare corectă”, explică reputatul Decebal Popescu. ”Se spune «demnitari de căcat» nu «înalți demnitari» și «merită flegme», nu «merită respect». Cât despre lipsa egalității, a uitat să precizeze că deputatul este ființa inferioară, nicidecum simplul cetățean.”

În loc de pensii speciale, care implică mai mulți bani pentru aleși, românii consideră, dimpotrivă, că deputații ar trebui să primească ani în plus de închisoare. Sau, dacă nu sunt de acord, să li se taie mâna cu care fură, după care să fie înlănțuiți cu rândul de cetățenii din colegiul lor, pentru a fi chinuiți și umiliți fără oprire.

Distribuiți postarea! Ajutați-l să devină “pensionar” când vin alegerile.Deputatul Manolache, finul lui Ponta, explică pe înţelesul tuturor de ce parlamentarii trebuie să aibă pensii speciale: „Nu putem să punem egalitate între un demnitar şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer sau medic”: http://goo.gl/ntVCKD

Posted by Claudiu Pândaru on Wednesday, June 17, 2015

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
17 iunie 2015 19:06
Citește mai mult despre: dan sova deputat pensie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult