Șpaga de 800.000 $, fatală pentru Tăriceanu! Fostele neveste îi cer mai mulți bani

Președintele Senatului, inculpatul Călin Popescu Tăriceanu, se află într-o situație extrem de dificilă după ce autorităție austriece, în colaborare cu cele române, au făcut un dosar penal pentru o șpagă de 800.000 de dolari. Informația a ajuns rapid la fostele neveste ale lui Tăriceanu care susțin că nu au știut de această sumă la divorț, deci n-a fost pusă la partaj.

„Când am divorțat de Călin judecătorul a dispus și împărțirea bunurilor comune. Fostul meu soț nu a spus un cuvințel de banii ăștia și eu am fost prejudiciată. Păi cine a stat lângă el să-l mângâie pe cap, să-i facă senvișuri pentru când merge la serviciu să ia șpagă? Mă-sa?”, a declarat Amanda D., a treia sau a patra soție a lui Tăriceanu.

În urma dezvăluirilor soțiile lui Tăriceanu au deschis o anchetă paralelă, pentru a afla exact câtă șpagă a primit el de când e căsătorit și face politică, întrucât l-au văzut cât de bun e la afaceri iar porecla „Moliceanu” n-a inventat-o Traian Băsescu ci i-a șoptit-o cineva. „Pentru ce altceva ai sta cu un asemenea căcat uman dacă nu pentru bani. Unde-s banii Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu? UNDE?”, se arată într-un comunicat al soțiilor președintelui Senatului.

Scris de Ef
8 noiembrie 2018 13:11
Citește mai mult despre: partaj sotii tariceanu

Alte articole

Vezi mai mult