Şpaga rezolvă orice! Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, favorit la postul de ministru al Sănătăţii

Unde există voinţă, orice scandal mediatic poate fi depăşit cu succes! Guvernul a anunţat astăzi lista favoriţilor pentru portofoliul Sănătăţii, iar numele fruntaşului i-a uimit pe mulţi: este vorba de Dan Condrea, cunoscut anterior ca patron al trustului Hexi Pharma.

“Avem încredere că domnul Dan Condrea, cu know-how-ul său în domeniul serviciilor medicale, va fi un membru de încredere al Guvernului, iar experienţa sa ca lider al companiei Hexi Pharma ne vor ajuta să înţelegem mai bine scandalul Hexi Pharma”, a declarat, cu jumătate de gură şi vizibil neliniştit, premierul Dacian Cioloş.

Gurile rele spun însă că favoritul pentru preluarea ministerului Sănătăţii ar fi fost impus de PSD, precum înaintaşul său, ministrul Cadariu. “L-am văzut pe Condrea agitând un sac cu bani prin faţa biroului lui Dragnea, însă cine sunt eu să dau verdicte? Poate era pe acolo în trecere”, a comentat o sursă din partid. “Nu pot să nu remarc, totuşi, o vilă nouă lângă PSD Alexandria şi un al treilea Rolex la mâna stângă a lui şefu’.”

Pentru a evita un posibil conflict de interese, Condrea şi-a dat deja demisia de la Hexi Pharma, lăsând compania pe mâna unui frate cu care susţine că nu are nicio legătură.

Scris de Vasile
10 mai 2016 14:33
Citește mai mult despre: guvern Hexi Pharma ministru sanatate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult