Pe măsură ce dezbaterea din jurul compatibilităţii lui Klaus Iohannis se înteţeşte, tot mai mulţi specialişti în electronică ies la rampă cu declaraţii categorice! Cea mai recentă afirmaţie în acest sens îi aparţine lui Deceneu Petrescu, electrician la o întreprindere bucureşteană şi expert recunoscut în domeniul roboţilor.

johannis_priza.jpg
“Nemţii folosesc curent alternativ de 220 volţi, aceeaşi tensiune de alimentare care e disponibilă şi la Cotroceni”, a afirmat Petrescu, făcându-i pe simpatizanţii lui Iohannis să răsufle uşuraţi. “E adevărat, candidatul liberal ar putea beneficia de pe urma unei actualizări a softului şi are probleme la butonul de volum, dar despre incompatibilitate nu poate fi vorba.”

Curtea Supremă reia astăzi procesul care ar putea decide soarta lui Klaus Iohannis, după ce, la ultimul termen, arderea unei siguranţe a împiedicat conectarea la reţea a candidatului. “Bineînţeles, părerile experţilor contează foarte mult, dar momentul decisiv va fi când îl băgăm pe Klaus în priză. Dacă e incompatibil şi pocneşte, va dura ceva până îl reparăm şi facem rost de un adaptor”, au transmis surse din cadrul ANI.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 30.09.2014 14:06 Politic

National Cinematografic