Specialist în roboţi: Iohannis nu are cum să fie incompatibil, nemţii folosesc tot curent de 220 V

Pe măsură ce dezbaterea din jurul compatibilităţii lui Klaus Iohannis se înteţeşte, tot mai mulţi specialişti în electronică ies la rampă cu declaraţii categorice! Cea mai recentă afirmaţie în acest sens îi aparţine lui Deceneu Petrescu, electrician la o întreprindere bucureşteană şi expert recunoscut în domeniul roboţilor.

“Nemţii folosesc curent alternativ de 220 volţi, aceeaşi tensiune de alimentare care e disponibilă şi la Cotroceni”, a afirmat Petrescu, făcându-i pe simpatizanţii lui Iohannis să răsufle uşuraţi. “E adevărat, candidatul liberal ar putea beneficia de pe urma unei actualizări a softului şi are probleme la butonul de volum, dar despre incompatibilitate nu poate fi vorba.”

Curtea Supremă reia astăzi procesul care ar putea decide soarta lui Klaus Iohannis, după ce, la ultimul termen, arderea unei siguranţe a împiedicat conectarea la reţea a candidatului. “Bineînţeles, părerile experţilor contează foarte mult, dar momentul decisiv va fi când îl băgăm pe Klaus în priză. Dacă e incompatibil şi pocneşte, va dura ceva până îl reparăm şi facem rost de un adaptor”, au transmis surse din cadrul ANI.

Scris de Vasile
30 septembrie 2014 12:09
Citește mai mult despre: compatibilitate electronica iohannis priza robot

Alte articole

Vezi mai mult