Specialiștii îl avertizează pe Vasile Blaga: ”Unificarea excesivă a dreptei poate duce la orbire”!

Liderul PDL Vasile Blaga a fost avertizat recent de doctori că obsesia sa cu unificarea dreptei nu poate duce decât la grave probleme medicale. ”Este firesc, mai ales la bărbați, să ai porniri animalice dar noi, ca oameni civilizați, trebuie să știm să le controlăm. O dată, de două ori pe săptămână e normal, dacă trecem de această cifră vorbim de o problemă patologică cu grave consecințe pe termen lung”, spun medicii.

Apropiații liderului PDL spun că nu de puține ori l-au surprins în toaleta Parlamentului sau în birou în timp ce unifica fără rușine dreapta românească. ”Nu ne-ar deranja că o face cât că abuzează de ea. Serios, priviți aici, programul de guvernare al partidului are paginile lipite între ele”, s-a plâns un pedelist care a dorit să rămână anonim.

Doctorii spun că dacă Vasile Blaga insistă să tot unifice dreapta, mai ales la vârsta lui, riscă să aibă tulburări de vedere, tonus muscular scăzut, precum și pilozitate excesivă în zona mâinilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 martie 2014 13:03

Alte articole

Vezi mai mult