Specialiștii spun că până termină Iohannis discursul se termină și starea de urgență

Mai e puțin și Klaus Iohannis începe discursul istoric privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României!

Mai mulți analiști politici confirmă ceea ce bănuiam cu toții: până la finalizarea discursului prin care Iohannis va enumera măsurile luate în starea de urgență pe care o va decreta, criza va trece. Mai mult, prezența constantă a președintelui alături de români în această perioadă, precum și vocea sa liniștitoare, vor ajuta mult populația să se însănătoșească.

”E genial! Cea mai bună carantină posibilă! Românii se vor uita o lună întreagă la discursul lui Iohannis și nu vor ieși din case deloc! Virusul n-are nicio șansă!”, confirmă analistul CTP. ”Cam când o să ajungă la detalii despre raționalizarea alimentelor deja vârful crizei va fi trecut”.

Există deja zvonuri că discursul ar putea fi prelungit până la Paști, ca să nu se mai ducă oamenii la slujbă și să se uite la Iohannis cum vorbește. Pentru că face pauze generoase între cuvinte, românii vor putea să-și vadă de treabă ca și până acum. ”Într-o frază cu multe prepoziții poți să bagi și o mașină de rufe la spălat, sau să faci un duș, că nu pierzi mare lucru”, spun analiștii.

Scris de TNR
16 martie 2020 13:03
Citește mai mult despre: Klaus Iohannis

Alte articole

Vezi mai mult