Spionaj. Hackerii Pegasus au 200 Tb de înregistrări cu Iohannis tăcând

Scandalul înregistrărilor ajunge și în România. Hackerii de la firma de spionaj Pegasus afirmă că au 200 Tb cu Iohannis, dar din păcate nu se aude absolut nimic. Din când în când se mai aud clickuri de maus, semn că Iohannis e la un computer. Purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale susține însă că președintele Iohannis nu tăcea, ci urmărea cu atenție și îngrijorare diverse evenimente pe plan local dar și internațional

Cei de la Pegasus au sistat spionarea lui Iohannis după câteva luni în care Klaus nu a scos mai mult decât un mormăit. Din când în când a chemat șoferul, în rest doar clinchet de medalii răscolite și sunetul unui țăcănit la tastatură.

Spionii israelieni au oprit înregistrările în primul rând din motive financiare: ”Ne costă enorm să-l urmărim pe tot globul cu aparatura, omul se plimbă din continent în continent”, spune Zaraf Geldzaller, spion israelian. Spionii spun că nici serverele de stocare a înregistrărilor nu sunt ieftine și în cazul lui Iohannis chiar nu se justifică: ”Omul e un mut care scrie aberații din copy-paste, gen Programul România Educată”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 iulie 2021 16:58
Citește mai mult despre: hackeri iohannis spionaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult