Spiru Haret ne bate obrazul: Spuneţi că suntem o universitate proastă, dar toţi demnitarii au diplome de la noi!

„Nu n-e mai jigniţ facultatea!” Într-un comunicat publicat ieri pe Facebook, mai mulţi profesori de la filiala Mizil a Universităţii „Spiru Haret” le bat obrazul românilor care pun la îndoială performanţa instituţiei lor. Mai mult, aceştia invocă statisticile cele mai noi, care arată că peste 75% din demnitarii statului român au o diplomă de la Spiru – mult mai mulţi decât au absolvit Harvard, Stanford sau altă universitate „de mâna a doua”.

„De-geaba spuneţ de noi că nu oferim un învăţământ de bună calitate când cifrele arată o situaţie complect diferită. Toate somnităţile au terminat l-a noi!”, scrie col. prof. dr. ing. Stere Tomiţă, decanul Facultăţii Foarte Serioase La Distanţă din cadrul „Spiru Haret”.

Amintim că recent, despre Eugen Nicolicea, şeful Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputaţilor, s-a aflat că a absolvit cursurile universităţii „Spiru Haret”. „Sincer, n-am vrut să dezvălui acest detaliu fiindcă nu voiam să umilesc pe nimeni. Acum că adevărul a ieşit la iveală, sper să nu mă consideraţi vreun zeu printre oameni. Chiar dacă, intelectual, sunt un titan faţă de voi, să ştiţi că rămân acelaşi Eugen Nicolicea, prietenul vostru”, le-a spus pesedistul colegilor din Parlament.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 decembrie 2017 12:21
Citește mai mult despre: demnitari invatamant Spiru Haret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult