SRI, în alertă! Mii de români ridică zilnic pachete suspecte de la arabi cu cuţite lungi

Teroriştii ar putea fi printre noi, avertizează SRI! Ofiţerii acoperiţi ţin sub atentă supraveghere câteva locuri din Bucureşti unde, spun ei, mii de tineri achiziţionează pachete suspecte, cilindrice, de la nişte arabi înarmaţi cu macete.

“În Centrul Vechi, la barieră, suspectăm că s-ar afla un adevărat focar terorist, cu zeci de stabilimente unde misterioasele pachete sunt confecţionate de cetăţeni originari din Orientul Mijlociu”, a declarat Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt al SRI. “Mai sunt şi alte astfel de ascunzişuri, toate cu nume de cod de inspiraţie islamică, furnizându-le românilor pachete suspecte pe bandă rulantă, 24 de ore din 24.”

“Din fericire, situaţia e sub control: avem mulţi agenţi care merg des acolo în scopuri profesionale, mai ales la orele de vârf.”

“Cel mai periculos e că arabii cu cuţite lungi au racolat taximetrişti şi poliţişti, dar oricine ar putea fi omul ISIS. Îi putem recunoaşte după echipament: pe sub tricouri, în zona abdomenului, au ceea ce pare a fi un ghiozdan imens, din care uneori se aud bubuituri”, a adăugat angajatul SRI.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 decembrie 2015 14:48
Citește mai mult despre: kebab pachete saorma sri terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult