SRI intră în concediu! Românii sunt rugaţi să nu vorbească la telefon timp de 2 săptămâni

Angajaţii SRI şi STS beneficiază, începând de lunea viitoare, de 14 zile de concediu! Pentru ca vacanţa serviciilor să nu perturbe ascultarea reglementară a telefoanelor fixe şi mobile, românii sunt rugaţi să nu le folosească între 14 şi 27 iulie.

Potrivit comunicatului emis ieri de biroul de presă al maiorului Decebal Popescu,  Secretar de Stat pentru Totalitarism şi Intruziune, românii care vor neapărat să comunice în această perioadă sunt rugaţi să lase în cutia poştală a SRI “un bileţel datat şi semnat, pe care să precizeze cu cine şi despre ce au vorbit, dar şi în ce măsură ar putea fi şantajaţi pe baza informaţiilor respective.”

“Ca o alternativă, românii care deţin calculatoare conectate la internet – şi infectate cu viruşi omologaţi – pot să-şi înregistreze convorbirile şi să ni le lase în folderul ‘Pentru SRI’ pe desktop. Odată întorşi din concediu, le vom recupera singuri de acolo şi vom proceda la sortarea lor”, adaugă maiorul Popescu.

Pe perioada vacanţei serviciilor secrete, un număr redus de angajaţi SRI şi STS vor rămâne la datorie pentru a asigura ascultarea liniilor de urgenţă: 112, deranjamente lifturi, Enel şi Distrigaz.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
11 iulie 2014 03:35
Citește mai mult despre: interceptări sri STS vacante

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult