Cetăţeni ai sectorului 3, atenţie mare la uşi şi geamuri! Mai mulţi locuitori din cartierul Titan s-au trezit cu casele pavate complet după ce au plecat în concediu şi au uitat să-şi verifice încuietorile. De vină ar fi însuşi primarul Robert Negoiţă, care ar fi pătruns noaptea în apartamente însoţit de o echipă de muncitori, înlocuindu-le oamenilor parchetul sau linoleumul cu binecunoscutele pavele din beton roz.

negoita_la_oameni_in_casa.jpg
“M-am luat cu mâinile de cap când am ajuns acasă: uşa era forţată, apartamentul răvăşit! Nu lipsea nimic, dar mi-a pavat până şi debaraua cu dalele alea groaznice, iar între dormitor şi living am o bordură înaltă de 50 de centimetri”, se plânge Lucreţiu Miniş, sălăjan din zona Trapezului.

“Un vecin a păţit-o mai rău - a lipsit doar o noapte de acasă şi şi-a găsit ghivecele cu ficuşi betonate complet. Ce pervers ar face aşa ceva? În câteva zile au să fie uscaţi total”, adaugă cetăţeanul.

Acuzat de borduriadă prin efracţie, primarul Robert Negoiţă a dat vina pe Nicuşor Dan, după care s-a urcat într-un balon cu aer cald şi a dispărut în zare, chicotind diabolic şi răsucind o mustaţă imaginară.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 12.08.2016 17:00 Politic

National Cinematografic