Stai în sectorul 3? Încuie bine uşa! Negoiţă a început să pună borduri şi pavele în casele oamenilor

Cetăţeni ai sectorului 3, atenţie mare la uşi şi geamuri! Mai mulţi locuitori din cartierul Titan s-au trezit cu casele pavate complet după ce au plecat în concediu şi au uitat să-şi verifice încuietorile. De vină ar fi însuşi primarul Robert Negoiţă, care ar fi pătruns noaptea în apartamente însoţit de o echipă de muncitori, înlocuindu-le oamenilor parchetul sau linoleumul cu binecunoscutele pavele din beton roz.

“M-am luat cu mâinile de cap când am ajuns acasă: uşa era forţată, apartamentul răvăşit! Nu lipsea nimic, dar mi-a pavat până şi debaraua cu dalele alea groaznice, iar între dormitor şi living am o bordură înaltă de 50 de centimetri”, se plânge Lucreţiu Miniş, sălăjan din zona Trapezului.

“Un vecin a păţit-o mai rău – a lipsit doar o noapte de acasă şi şi-a găsit ghivecele cu ficuşi betonate complet. Ce pervers ar face aşa ceva? În câteva zile au să fie uscaţi total”, adaugă cetăţeanul.

Acuzat de borduriadă prin efracţie, primarul Robert Negoiţă a dat vina pe Nicuşor Dan, după care s-a urcat într-un balon cu aer cald şi a dispărut în zare, chicotind diabolic şi răsucind o mustaţă imaginară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
12 august 2016 15:00
Citește mai mult despre: beton borduri negoita pavele sector 3 Titan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult