Petiție la ONU a fost semnată de câteva sute de țări, în încercarea de a stopa primarii de sector nesăbuiți, care secătuiesc resursele e borduri ale planetei. Omenirea încearcă să determine Bucureștiul să înceteze borduriada, ca să mai rămână borduri și pentru generațiile viitoare. Altfel, copiii noștri vor putea vedea borduri doar în București.zacaminte_borduri.jpg

”Filoanele de borduri sunt exploatate acum la suprafață. Încarcă în camioane cu excavatoare imense și duc la București, unde schimbă tot. Minele noastre de borduri sunt aproape secătuite”, se plângea la ONU ambasadorul unui stat african, a cărui denumire nu a fost reținută.

Experții spun că probabil de-asta costă atât de mult bordurile, pentru că au devenit foarte rare, sunt ca metalele prețioase. Se pare că ar fi mai ieftin să punem pe marginea șoselelor și aleilor lingouri de argint decât borduri, la cât fură cu bordurile Negoiță în Sectorul 3, doar ca să dăm un exemplu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 21.11.2017 12:57 Politic

National Cinematografic