Statele Unite au descoperit un stat terorist deasupra unui zăcământ de petrol!

Un nou stat terorist, condus de un dictator malefic, care avea de gând să atace America în umătoarele zile, a fost descoperit de geologii americani chiar deasupra unui mare zăcământ de petrol. Situat într-un binecunoscut focar de terorism, noul stat a fost deja invadat de trupele eliberatoare americane, şi în scurt timp va fi demarat un generos program petrol contra “nu mă omorî, nene”.

Noul stat, numit Khalifia, nume care exprimă cât de răi sunt locuitorii, era complet necunoscut până acum şi se pare că e atât de islamic, că până şi bărbaţii poartă burka şi există dovezi că cei din Khalifia au legături cu Al-Qaida încă din paleolitic.

Surse de la Casa Albă susţin că statul Khalifia e la un pas de obţinerea armei nucleare, şi trebuie democratizat prin demolare, urmând ca locuitorii să obţină locuri de muncă la firmele care se vor ocupa de reconstrucţie. În prezent, la ONU se dezbate dacă locuitorii din Khalifia ar trebui totuşi masacraţi preventiv, pentru a nu suferi de la poluarea produsă de sondele de petrol.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
29 aprilie 2015 15:11
Citește mai mult despre: Al-Qaida petrol SUA terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult