Statistic, sunt șanse mari ca Verestóy Attila să fie îngropat într-un sicriu făcut din lemn defrișat chiar de el

Regele defrișărilor post-revoluționare, inegalabilul Verestóy Attila, a murit recent și statistica e nemiloasă cu udemeristul: cel mai probabil, acesta va ajunge într-un sicriu făcut din lemn pe care chiar el l-a defrișat. ”Și nu doar Verestóy are statistic o șansă mare în sensul ăsta, ci în general orice român care ajunge într-un sicriu”, a precizat un reputat statistician.

Șansele sunt cu atât mai mari cu cât Verestóy nu va ajunge într-un sicriu normal, ci într-unul imens, de vreo 3-4 ori mai mare decât unul normal, pentru că alături de el vor fi îngropate și mai multe drujbe cu care udemeristul a scris istorie, dar și un butuc din primul copac defrișat de Verestóy, pe vremea când era doar un începător.

Hoții de lemne din toată țara intenționează să-i aducă un ultim omagiu, chiar în timpul slujbei de înmormântare. ”Deși inițial voiau să păstreze câteva minute de reculegere, să-și oprească drujbele, până la urmă au decis că-l onorează pe Verestóy făcând fix invers, adică să-și tureze la maxim drujbele, pentru ca udemeristul să fie îngropat exact pe hărmălaie de drujbe, pe sunetul care îi era atât de drag”, a povestit o sursă apropiată hoților de lemne.

Scris de Calin
25 ianuarie 2018 12:01
Citește mai mult despre: defrisat Verestóy Attila

Alte articole

Vezi mai mult