Statistică! 74% din bugetele hotelurilor românești merg către înlocuirea prosoapelor furate

Cu o mână dau, cu cealaltă iau! Deși românii aduc hotelurilor milioane de euro anual din cazare și mâncare, aceștia provoacă pagube cel puțin la fel de semnificative prin furtul de obiecte din camere. O statistică îngrijorătoare publicată recent arată că hotelurile cheltuie aproape trei sferturi din bugetele anuale pentru a acoperi costurile miilor de prosoape furate de români.

„E pur și simplu dezarmant ce se întâmplă”, spune Decebal Popescu, patron de hotel în Mamaia. „Practic, în această vară, am adus câte 10 camioane de prosoape în fiecare zi, pentru că pur și simplu dispăreau, parcă am fi fost în zona crepusculară. Românii sunt pur și simplu obsedați de prosoape, lucru extrem de ciudat, având în vedere cât de rar se spală. De fapt, așa am reușit să rămânem pe zero cu banii, cheltuielile cu apa fiind aproape inexistente”, a mai adăugat acesta.

Patronii de hoteluri par să fi găsit, însă, o soluție pentru a stopa furtul de prosoape. „Vom coase pe prosoape mesaje precum ‘Basarabia nu e România’, ‘Muie Steaua’ sau ‘Antena 3 nu e aici’, poate așa îi vom opri”, spune Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
14 septembrie 2016 13:10
Citește mai mult despre: furt hoteluri prosoape turism vacante

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult