Statisticile mint! În Buzău a nins mult mai mult, dar s-a furat zăpada!

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău şi DIICOT Buzău au declanşat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii cantităţi importante din zăpada căzută pe teritoriul judeţului a dispărut din gospodăriile localnicilor. „Nu renunţăm la nici un indiciu important. E posibil să se fi furat, dar avem şi alte explicaţii”, spun procurorii.

Suspiciunile au apărut imediat după primele ninsori, când zăpada a dispărut de pe străzi şi din case. „Cel mai probabil, hrăpăreţi cum îi ştim, românii au văzut că e gratis şi s-au bulucit să ia, să pună în beci şi în şură. Ne lipsesc câteva mii de tone”, a declarat un reprezentant al prefecturii Buzău, care inventaria zăpada din judeţ să raporteze cifrele către CNADNR.

Ancheta durează deja de câteva zile bune, ea fiind îngreunată totuşi de faptul că mulţi locuitori ai judeţului nu pot să vină la audieri, fiind îngropaţi în zăpadă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 ianuarie 2014 11:01

Alte articole

Vezi mai mult