Statul român, replică dură pentru americanii care au spus că România pute: “N-aţi fost în Moldova”

Recent, doi bloggeri din SUA aflaţi în trecere prin România au declarat că ţara noastră pute. Afirmaţia lor nu putea rămâne fără răspuns din partea autorităţilor române, îngrijorate că răutatea celor doi ne-ar putea afecta grav industria turistică. În această dimineaţă, un reprezentant al Guvernului i-a luat la rost pe americani: “E clar că n-au fost în Republica Moldova”.

“Cine afirmă că ţara noastră pute e rugat să treacă mai întâi pe la moldoveni, să vadă acolo duhoare pestilenţială, de drojdie şi animal mort”, a declamat Ramiro Teodorescu, secretar de stat pentru bune relaţii cu R. Moldova în Ministerul de Externe. “Ah, că uneori mai adie şi încoace, asta nu e vina noastră, ci a geografiei! Uneori cred că ar trebui să ardem ţara aia din temelii, ca să se ducă damful.”

Deşi americanii insistă că ambele ţări îţi mută nasul din loc, replica lor nu a mai venit, fiind acoperită de huiduielile câtorva români deosebit de mândri că mirosim mai frumos decât vecinii noştri. Au urmat o serie de acuzaţii la adresa ocultei mondiale şi a lui Soros, care s-au încheiat triumfal cu un concert CRBL şi o serbare câmpenească.

Potrivit corespondenţilor din teritoriu, la scurt timp, Republica Moldova a dat vina, la rândul ei, pe Ucraina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
1 septembrie 2016 16:58
Citește mai mult despre: americani Moldova putoare Romania SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult