STB scoate scaunele și barele din troleibuze, ca să fie mai ușor de împins

Revoluție la STB! Gabi Firea a anunțat azi, în aplauzele furibunde ale angajaților primăriei, că începând de mâine toate scaunele și barele din troleibuze vor fi eliminate, astfel încât efortul depus de bucureștenii care le împing să fie minim. Gabi Firea mai vrea și ca șoferii de pe troleibuze să slăbească câte 10 kg, tot pentru a ușura împingerea lor.

”Am promis revoluție în trafic și exact asta le ofer bucureștenilor”, s-a lăudat Gabi Firea. ”Din calculele mele, troleibuzele vor fi cu câteva zeci de kg mai ușoare, deci împingerea lor, se poate spune, devine o plăcere. Bucureștenii care împing troleibuze trebuie respectați, că doar nu sunt sclavi pe galere.”

Și Gabi Firea nu se va opri aici. Ea spune că în prezent lucrează la o strategie prin care să elimine și motoarele troleibuzelor. ”Din moment ce ele sunt alimentate de firele cu curent, de ce le mai trebuie motoare?”, s-a întrebat Gabi Firea. ”Să fie scoase motoarele, asta vreau! Și astfel vom avea și transport public ecologic în București.”

Scris de Calin
16 iunie 2020 15:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult