Lovitură de palat în Partidul Naţional Liberal. O facţiune fascistă, condusă de Stegarul Dac şi Marian Munteanu, a denunţat corupţia din partid, dar şi derapajele brătineniste şi a preluat puterea printr-un puci. Revoluţia din PNL a fost una lipsită de violenţe, cu excepţia unui scurt episod, mai precis când Vasile Blaga a fost luat de fălci de nişte legionari ai lui Marian Munteanu şi aruncat pe fereastră, în aplauzele trecătorilor.revolutie_stegarul_dac.jpg

Aceeaşi soartă era s-o aibă şi preşedintele PNL, Alina Gorghiu, care a reuşit să fugă şi s-a refugiat în casa lui Ion Iliescu. Puciştii au intonat imnuri patriotice, precum Sfântă tinereţe Legionară, apoi au recitat pasaje din Mein Kampf, după care au scandat: "Afară cu străinii din ţară!", "România nu vrea Soros!".

Marian Munteanu a reiterat vorbele mentorului său, Petre Ţuţea: "Am făcut 13 ani de puşcărie pentru un popor de idioţi", spunând că el pe asta contează când candidează la Primăria Capitalei: cât mai mulţi idioţi care să-l voteze. În acest moment PNL înseamnă Partidul Naţional Legionar, este un partid de extremă dreaptă şi a fost deja contactat de Neonaziştii germani, pentru a forma o alianţă în Parlamentul European.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 15.04.2016 17:08 Politic

National Cinematografic