Stegarul dac şi Marian Munteanu au preluat puterea în PNL şi i-au exclus pe Gorghiu şi Blaga

Lovitură de palat în Partidul Naţional Liberal. O facţiune fascistă, condusă de Stegarul Dac şi Marian Munteanu, a denunţat corupţia din partid, dar şi derapajele brătineniste şi a preluat puterea printr-un puci. Revoluţia din PNL a fost una lipsită de violenţe, cu excepţia unui scurt episod, mai precis când Vasile Blaga a fost luat de fălci de nişte legionari ai lui Marian Munteanu şi aruncat pe fereastră, în aplauzele trecătorilor.

Aceeaşi soartă era s-o aibă şi preşedintele PNL, Alina Gorghiu, care a reuşit să fugă şi s-a refugiat în casa lui Ion Iliescu. Puciştii au intonat imnuri patriotice, precum Sfântă tinereţe Legionară, apoi au recitat pasaje din Mein Kampf, după care au scandat: „Afară cu străinii din ţară!”, „România nu vrea Soros!”.

Marian Munteanu a reiterat vorbele mentorului său, Petre Ţuţea: „Am făcut 13 ani de puşcărie pentru un popor de idioţi”, spunând că el pe asta contează când candidează la Primăria Capitalei: cât mai mulţi idioţi care să-l voteze. În acest moment PNL înseamnă Partidul Naţional Legionar, este un partid de extremă dreaptă şi a fost deja contactat de Neonaziştii germani, pentru a forma o alianţă în Parlamentul European.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 aprilie 2016 15:04
Citește mai mult despre: fascism legionari marian Munteanu PNL Stegarul Dac

Alte articole

Vezi mai mult