Stephen Hawking, favorit să devină noul purtător de cuvânt al lui Iohannis: ”Vorbește exact ca el!”

După îndelungi căutări, președintele Klaus Iohannis pare că a găsit persoana ideală pentru a deveni noul său purtător de cuvânt: Stephen Hawking. Consilierii lui Iohannis discută chiar în aceste momente cu celebrul fizician britanic, căruia i-au oferit și un part time la Institutul de la Măgurele, pentru că în calitate de purtător de cuvânt abia dacă va munci câteva ore pe lună.

”Președintele ne-a cerut să găsim pe cineva cu un debit verbal apropiat de al domniei sale”, a povestit unul dintre consilierii lui Iohannis. ”Și, după ce am intervieveat mii de candidați, toți mult mai vorbăreți decât președintele, cineva a venit cu ideea salvatoare: Stephen Hawking. Vorbește chiar și el, într-adevăr, mai repede decât domnul președinte, dar e o diferența acceptabilă.”

Pe lângă Stephen Hawking, în echipa lui Klaus Iohannis va intra și Tony Poptămaș, care va administra pagina de Facebook a președintelui. Klaus Iohannis l-a ales pe Poptămaș fără să stea pe gânduri, deși printre candidați s-au aflat nume grele ale Facebook-ului, Lucian Mîndruță, Moise Guran sau Nelson Mondialu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 aprilie 2015 16:04

Alte articole

Vezi mai mult