Ştire din 2029: Postac de campanie al lui Băsescu găsit ascuns într-un sat din Moldova, nu ştia că alegerile s-au încheiat în urmă cu 20 de ani

Astăzi a fost găsit, la marginea unei localităţi izolate din judeţul Vaslui, un postac de campanie al PDL care continua să bage comentarii pro-Băsescu pe site-urile ziarelor. Bărbatul a fost uimit să afle de la reporterii TNR că disputa electorală dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană s-a încheiat acum mai bine de 20 de ani.

Vizibil afectat de lupta pe care a dus-o împotriva postacilor PSD-ului, el arată acum ca un om terminat. Are barbă, plete şi a slăbit considerabil, deoarece în tot acest timp nu şi-a permis să se despartă de calculator.

„Umblam mereu cu laptopul la mine, trebuia să fiu tot timpul în gardă. Dacă cineva scria ceva rău de Băse, contracaram repede cu nişte aluzii la moguli şi la comuniştii prostănacului. În primii ani a fost mai uşor, dar pe urmă şi-au rafinat strategiile, se făceau că nu-şi mai amintesc cine e Geoană…”

Bărbatul a trăit izolat în toţi aceşti ani. Laptopul i-a fost şi camarad, şi prieten, şi soţie. Tastatura l-a păzit de multe pericole, ca atunci când un liberal l-a înjurat de mamă şi l-a blestemat să cadă în cap în direct la TV, ca Boc.

„I-am amintit imediat că liberalii s-au vândut lui Patriciu şi PSD-ului şi i-am zis ceva de morţi. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri, era la sfârşitul unei postări de pe zoso.ro. Dacă nu îmi mergea placa de reţea, nu ştiu ce mă făceam,” ne-a povestit postacul, parcă retrăind terifiantul moment al confruntării.

Bărbatul a fost internat pentru analize, costurile fiind suportate de un ONG care militează pentru reabilitarea foştilor trolli de campanie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 decembrie 2009 13:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult