Strategie: la următoarea confruntare TV, ACL va trimite un Iohannis de lemn

După confruntarea de la Realitatea TV, ACL a concluzionat unanim că e nevoie de mai multă prezență și vervă în platou, motiv pentru care e nevoie de un Iohannis de lemn, un upgrade agil la versiunea curenta a candidatului.

Meșterii sibieni s-au declarat încântați de idee și s-au apucat deja de cioplit un Iohannis în mărime naturală din lemn. „E din stejar, n-are moarte. Poate să candideze și in 2019”, au spus meșterii populari, adăugând că i-au atașat și un mecanism chinezesc care alternează răspunsurile, între „Da”, „Nu” și „Sunt sigur că o să ne spuneți dumneavoastră, domnule Ponta”, atunci când echipa de consilieri apasă pedala din public.

„Va fi ca la Realitatea TV, doar că va face mult mai puține greșeli; în plus, n-are teslă, n-are coaie, deci nu își poate face rău singur. Și va veni tot cu mâna în cur, că nouă așa ne place să îl trimitem”, a declarat Muise Incontinentus, șeful echipei de campanie a lui Iohannis.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
12 noiembrie 2014 16:11

Alte articole

Vezi mai mult