Strategie: un candidat le promite alegătorilor din Dorobanţi că iPhone 6 va fi lansat mai devreme

Aflându-se în criză de promisiuni, Dodel Tănase, candidat independent în colegiul 5 Bucureşti, zona Dorobanţi, a încercat să convingă alegătorii că, votându-l, vor avea şansa de a achiziţiona râvnitul telefon mult mai devreme decât era preconizat oficial. „Cum promisiunile de tăieri de taxe şi majorări de salarii nu au nicio relevanţă în acest cartier, m-am gândit să promit ce contează cu adevarat. Dacă voi fi ales, voi propune o rezoluţie prin care să forţăm Apple să lanseze noul model în iulie, pentru a putea pleca cu toţii liniştiţi în concediu”, a explicat Tănase în uralele celor prezenţi.

„Să fiu sincer, este primul candidat care îmi place cu adevărat. După felul în care şi-a parcat jeep-ul pe trecerea de pietoni, blocând şi poarta de acces către biserică, mi-am dat seama că este un om decis, un om cu valori înalte. În plus, pentru noi chiar contează să nu fim nevoiţi să aşteptăm până în toamnă pentru a putea etala noul telefon”, a declarat Gino Cosmino Popescu, student la ASE.

Analiştii estimează însă că o strategie mai îndrăzneaţă, precum promisiunea unor excursii pe lună, cu posibilitatea de a posta poze si filmuleţe de acolo, s-ar fi bucurat de mai mult succes în colegiul respectiv.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
29 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult