Studenții de la Poli au intrat în cabinele de vot crezând că au cu cine, dar au ieșit tot virgini de-acolo

Mai mulți studenți de la Politehnică au năvălit dis de dimineață în secțiile de votare, crezând că-i așteaptă o surpriză plăcută după perdelele trase ale cabinelor de vot, dar cel mai nou partid de pe scena politcii românești i-a dezamăgit crunt: au ieșit din cabinele de vot exact cum au intrat, virgini.

„Mi-am pus toată speranța în USR! Pe tot parcursul campaniei au declarat în nenumărate rânduri că «În sfârșit, ai cu cine!». Și m-am dus și eu la vot, ca să… mă-înțelegeți. Când-colo, am avut doar o ștampilă și niște hârtii în cabina de vot. Am intrat și în alte cabine, dar în niciuna n-am găsit vreo femeie”, s-a plâns un student. „Iar hârtia nici măcar nu era din aia soft, cu trei layere și aromă de levănțică, cu care obișnuiesc să mă șterg pe mâini și … în alte zone ale corpului.”

Colegul lui de cameră, la fel de debusolat și de virgin, e de-a dreptul revoltat. „Dacă nu apare un partid pe placul meu în următorii 4 ani, mă gândesc serios să îmi scot la vânzare virginitatea pe net! Am auzit că se pot face bani frumoși din asta. Nu am de gând să fiu beta tester toată viață”, și-a făcut acesta singur curaj.

Autor: István ”In a Relationship” Tárkányi

Scris de TNR
11 decembrie 2016 14:12

Alte articole

Vezi mai mult