Studii făcute pe șoareci au arătat că românii ar mai suporta cinci ani de PSD

Românii sunt mai rezistenți decât se credea până acum. Studii de laborator efectuate pe șoareci au arătat că aceștia pot suporta perioade îndelungate de pesedism, chiar dacă acesta atinge formele cele mai obscene.

„Din punct de vedere genetic, șoarecii de laborator sunt aproape identici cu românii, în proporție de cel puțin 99,5%. Și ei reacționează la fel, poți să-i chinui oricum, dacă le arunci din când în când niște mâncare și le mai modifici labirintul, se comportă la fel de activi ca ceilalți șoareci, ba sunt chiar mai vioi. Neprevăzutul este cheia”, spune șeful laboratorului de analiză economică prin programare neurolingvistică.

Oamenii de știință spun că studii similare au fost făcute și pe cimpanzei, care se descurcă foarte ușor sub conducere pesedistă. „Ce aduce nou sistemul de organizare de tip PSD este modalitatea prin care produce haos, nu știm niciodată dacă e vorba de prostie pură, cum e de obicei în cazul partidelor de dreapta ca PNL sau ticăloșie pură, cum e în cazul partidelor de oportuniști, ca UDMR sau ALDE. Pesedeul este un melanj din toate acestea”. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

8 februarie 2019 14:33
Citește mai mult despre: PSD soareci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult