Studiu: cel mai bun moment pentru a-l trimite pe Ponta în aia a mă-sii e când mă-sa e la DNA

Cu toţii ne dorim uneori să-l vedem pe Victor Ponta la DNA, însă până de curând acest lucru părea complet imposibil! Savanţii Institutului pentru Victor Ponta “Sergiu Cantacuzino” din Mizil spun că au descoperit o metodă revoluţionară de a-l trimite pe Ponta la DNA, care necesită doar puţină coordonare din partea câtorva milioane de români.

Pe scurt, spun cercetătorii, milioanele de români care îl trimit pe Ponta în aia a mă-sii trebuie să o facă atunci când mă-sa se află în perimetrul sediului DNA.

“Ponta nu poate ajunge direct la DNA, asta e o axiomă”, explică şeful Institutului. “Cu toate acestea, îl putem trimite pe Ponta în mă-sa sau în anumite părţi ale mă-sii, iar mă-sa are deseori drum pe la DNA. Tot ce ne trebuie e un pic de disciplină, pentru că a trimite pe cineva în aia a mă-sii nu dă rezultate concrete, în sensul de a-l transporta pe respectivul individ înăuntrul ăleia a mă-sii, decât când e un efort concertat.”

Întrebat despre aia a mă-sii de câţiva reporteri acreditaţi la Guvern, Victor Ponta a refuzat să comenteze descoperirile oamenilor de ştiinţă.

Scris de Vasile
5 martie 2015 13:03

Alte articole

Vezi mai mult