Un studiu realizat de Institutul de Stat pentru Bugetari arată că, dacă am da afară toate pilele, cunoştinţele, neamurile şi amantele din sistemul de stat, în România ar rămâne un singur bugetar, care chiar munceşte.

"Din păcate, nu vom şti niciodată care e ăla. Din 1,5 milioane de bugetari, am intervievat câteva sute de mii, şi fiecare dintre ei susţine că el e singurul care chiar munceşte şi nu e ruda, pila sau amanta nimănui", a declarat cercetătorul Marcel Nicu jr.

bugetarulsinguratic.jpg  

Marcel Nicu jr. a ţinut să adauge că chiar a muncit la studiul ăsta şi nu are nicio legătură cu directorul Institutului, Marcel Nicu.

Pentru realizarea studiului au fost angajaţi 42 de noi oameni de ştiinţă, s-a înfiinţat un departament în cadrul Ministerului pentru Studii Ştiinţifice, au fost lipite 740 de timbre iar tipărirea broşurii cu rezultatele cercetărilor a costat 9 milioane de euro, adaugă purtătorul de cuvânt al Institutului, amanta lui Marcel Nicu jr.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 16.10.2019 16:57 Politic

National Cinematografic