Studiu! De fiecare dată când moare un politician, numărul ipocriților și proștilor români explodează

Decesul lui Vadim a scos încă o dată la iveală imensele zăcăminte de ipocrizie și prostie pe care le deține poporul român. Dintr-un personaj nebăgat în seamă sau considerat nebun, Vadim a devenit dintr-o dată pentru mulți români ”cel mai mare patriot al țării”, ”un mare om”, ”istoric nepereche” sau direct ”un mare om de cultură”.

Asta în condițiile în care Vadim a înjurat și jignit public mai frecvent decât au respirat mulți dintre cei care-i arată acum respect pe Facebook sau la TV. ”Românii au mintea scurtă și sunt capabili să uite absolut toate mizeriile făcute de o persoană care tocmai a murit. Fac asta fie din prostie, fie din ipocrizie, fie din amândouă”, explică reputatul psiholog Decebal Popescu.

Mulți din cei care-i arată acum respect lui Vadim îl știu mai degrabă din emisiuni tabloide, gen Wowbiz sau Măruță, unde tribunul era chemat ca să facă scandal. Iar acum acești proști, că altfel nu pot fi numiți, sunt revoltați că subiectul Vadim nu este tratat cu delicatețe. Dacă ar fi citit măcar un rând din Alcibiade (cel din ”România Mare”, nu grecul), ar fi înțeles că jignirea e modul de respect pe care și l-ar fi dorit Vadim după ce moare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 septembrie 2015 13:12
Citește mai mult despre: prosti Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult