Studiu! Drumul Taberei este cel mai pregătit cartier pentru război: Are săpate deja tranșeele

Pregătirile de apărare a țării evoluează în ritm rapid. O analiză a CSAT a arătat că, în momentul de față, cartierul Drumul Taberei este pregătit pentru o invazie de durată, urmând a rezista unui asediu mai bine de trei luni. Pe lângă poziția geostrategică avanajoasă, acesta beneficiază și de investițiile făcute de ediți în tranșee, adăposturi subterane și dotare cu militari.

Pe lângă numărul mare de colonei din zonă, cea mai mare concentrație din România, Drumul Taberei beneficiază și de tranșee săpate de-a lungul bulevardului, preventiv, încă din 2012. Acesta este protejat la nord de cartierul Militari, unde activează nenumărate guardia civila, care verifică de arme, uniforme și portofel orice intrus, iar la sud este protejat de Rahova, unde activează celebrele brigăzi mexicane ”Gingiile negre”. În est se află tărâmul minat al Domneștiului.

Singura cale de acces în cartier ar fi nord-est-ul, în zona intersecției Răzoare, supranumit micul Oituz, pentru că nimeni nu trece pe-acolo. Totuși, acesta încă nu a fost testat cu tancul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 mai 2014 15:05

Alte articole

Vezi mai mult