Studiu îngrijorător. Până în 2020, un angajat român va duce în spate 3 telespectatori Antena 3

Povara fiscală asupra angajaților nu pare să înceteze. Studiile arată că în prezent un salariat ține în spate câte un schizofrenic care se uită la Antena 3, dar numărul se va tripla până în anul 2020, pentru că în lumea Antenelor se naște câte un telespectator în fiecare secundă.

”Cel mai grav e că în loc să ajute cu ceva, telespectatorii Antenei 3 mai mult încurcă: ”Ei sunt pensionarii odioși care aglomerează autobuzele, plimbându-se prostește prin oraș, ei sunt Doreii care lasă cartiere în beznă sau fără apă, și tot ei sunt cei care votează ca niște cretini fix PSD-ul, partidul care e egal cu hoția”, explică un analist politic.

Analiștii spun că pentru ca un telespectator să poată se uite la o oră de emisiune Antena 3, un salariat trebuie să muncească o altă oră. Restul orelor le muncește pentru bugetari, dar și pentru ca partidele să aibă de unde fura. ”Ce nu înțeleg românii e că politicienii se tem mai puțin de proteste și pușcărie decât de o grevă generală. Pentru că dacă nu muncește nimeni, nici ei n-ar avea ce fura”, a mai spus același analist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 ianuarie 2016 23:01
Citește mai mult despre: antena 3 hotie pensii PSD salariați

Alte articole

Vezi mai mult