România are șansa unică de-a organiza cel mai anost meci de box din istoria mondială a boxului - trecută, prezentă și viitoare. Mai multe studii, dar și impresiile oricărui om care procesează ceva cu creierul au scos la iveală că un duel între cei doi n-ar genera nici măcar o atingere a adversarului.

nicusor_voiculescu_box.jpg Cel mai probabil, în momentul în care arbitrul le-ar da semnalul să se ia la pumni, fiecare din cei doi ar fugi în colțul lor să se plângă pe Facebook că adversarul vrea să-l ia la pumni. Iar dacă s-ar face înainte de luptă o probă nu a cântarului, cum se obișnuiește în lumea boxului, ci una a deținerii de coaie, mai mult ca sigur niciunul dintre cei doi candidați nu ar trece-o.

Ceea ce ridică o problemă spinoasă, dacă nu de-a dreptul bulversantă: poate un candidat atât de pămpălău, fie el Nicușor Dan sau Vlad Voiculescu, să răzbească într-o luptă electorală cu o ființă aparent feminină care a manipulat bucăți de sârmă prin propriul corp, în zone pe care alegem să nu le numim aici? Poate? 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 12.02.2020 14:40 Politic

National Cinematografic