România are șansa unică de-a organiza cel mai anost meci de box din istoria mondială a boxului - trecută, prezentă și viitoare. Mai multe studii, dar și impresiile oricărui om care procesează ceva cu creierul au scos la iveală că un duel între cei doi n-ar genera nici măcar o atingere a adversarului.

nicusor_voiculescu_box.jpg Cel mai probabil, în momentul în care arbitrul le-ar da semnalul să se ia la pumni, fiecare din cei doi ar fugi în colțul lor să se plângă pe Facebook că adversarul vrea să-l ia la pumni. Iar dacă s-ar face înainte de luptă o probă nu a cântarului, cum se obișnuiește în lumea boxului, ci una a deținerii de coaie, mai mult ca sigur niciunul dintre cei doi candidați nu ar trece-o.

Ceea ce ridică o problemă spinoasă, dacă nu de-a dreptul bulversantă: poate un candidat atât de pămpălău, fie el Nicușor Dan sau Vlad Voiculescu, să răzbească într-o luptă electorală cu o ființă aparent feminină care a manipulat bucăți de sârmă prin propriul corp, în zone pe care alegem să nu le numim aici? Poate? 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 12.02.2020 14:40 Politic

National Cinematografic