Studiu! Mulţi români sunt prea proşti şi regretă că Gigi Becali a fost condamnat la închisoare

Discursuri halucinante la TV, pe stradă sau pe Facebook, după ce s-a anunţat că Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. „De ceea ce îmi era cel mai frică, tocmai s-a confirmat: românii sunt extraordinar de proşti, sunt unii care îi plâng de milă lui Gigi Becali”, spune cu amărăciune reputatul sociolog Decebal Popescu.

„Nu e normal”, a continuat acesta, „ca un personaj involuat – care dă tunuri unor instituţii ale statului, care îşi trimite gorile să ameninţe oameni cu pistolul şi să le bage în portbagajul maşinii, care înjură fără jenă pe oricine nu îl pupă în cur, care sfidează şmechereşte justiţia şi legile din ţara asta – să fie plâns când, în sfârşit, ajunge acolo unde îi este locul.”

Chiar dacă s-a ferit să o spună explicit, reputatul sociolog a lăsat să se înţeleagă că eutanasierea persoanelor care îi ţin partea lui Gigi Becali e o soluţie care ar trebui cel puţin luată în seamă. „Când vine vorba de prostia românilor, ar trebui să ne reamintim de Darwin şi de ce spunea acesta despre selecţia naturală”, a sunat părerea aluzivă a lui Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 mai 2013 21:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult