Oficiali din primăria generală susțin că în ultimii ani Bucureștiul a avut o politică eficientă în privința locurilor de parcare. ”Tot ceea ce am făcut noi pentru clădirile cu risc seismic, adică nimic, le va aduce bucureștenilor mii de locuri de parcare în cazul unui cutremur de peste 7 grade”, se laudă un consilier municipal de la PSD.

cutremur-in-vrancea-sambata-seara.jpg Acesta spune că deși s-au cheltuit milioane de euro pentru studiile despre efectele unui cutremur, nicidecum nu e vorba de bani publici irosiți. ”Banii au ajuns unde trebuie”, dă asigurări consilierul pesedist. ”Iar bucureștenii nu se vor putea declara surprinși în cazul unui cutremur mare, pentru că știm deja ce se va întâmpla: se vor crea multe locuri de parcare. Mă rog, și niște mici efecte negative, dar să privim partea plină a paharului.”

Cei din primărie spun că acesta este motivul pentru care în ultimii ani nu s-au făcut nici reabilitări, nici noi locuri de parcare. ”Când Dumnezeu, printr-un singur cutremur, poate rezolva aceste două probleme, cine suntem noi, să ne băgăm peste el?!”, s-a întrebat retoric consilierul PSD.

Scris de Calin | Monday, 30.05.2016 11:51 Politic

National Cinematografic