Studiu optimist! Un cutremur de peste 7 grade ar crea mii de locuri noi de parcare în Capitală

Oficiali din primăria generală susțin că în ultimii ani Bucureștiul a avut o politică eficientă în privința locurilor de parcare. ”Tot ceea ce am făcut noi pentru clădirile cu risc seismic, adică nimic, le va aduce bucureștenilor mii de locuri de parcare în cazul unui cutremur de peste 7 grade”, se laudă un consilier municipal de la PSD.

Acesta spune că deși s-au cheltuit milioane de euro pentru studiile despre efectele unui cutremur, nicidecum nu e vorba de bani publici irosiți. ”Banii au ajuns unde trebuie”, dă asigurări consilierul pesedist. ”Iar bucureștenii nu se vor putea declara surprinși în cazul unui cutremur mare, pentru că știm deja ce se va întâmpla: se vor crea multe locuri de parcare. Mă rog, și niște mici efecte negative, dar să privim partea plină a paharului.”

Cei din primărie spun că acesta este motivul pentru care în ultimii ani nu s-au făcut nici reabilitări, nici noi locuri de parcare. ”Când Dumnezeu, printr-un singur cutremur, poate rezolva aceste două probleme, cine suntem noi, să ne băgăm peste el?!”, s-a întrebat retoric consilierul PSD.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: cutremur parcare

Alte articole

Vezi mai mult