Studiu! Prima lucrare de doctorat originală a unui om politic va apărea în anul 2174

După recentul scandal în care este implicat premierul Victor Ponta, care este acuzat că a plagiat lucrarea sa de doctorat, o echipă de cercetători a decis să facă lumină în problema doctoratelor oamenilor politici români. Astfel, după ce au studiat absolut toate lucrările de doctorat ale politicienilor, specialiştii au ajuns la concluzia că nici o lucrare nu este întru-totul originală.

„De cele mai multe ori, singurul element original îl reprezintă numele autorului. Vestea bună este însă că se remarcă o tendinţă de scăderea a numărului de pasaje plagiate, ceea ce înseamnă că, la un moment dat, va apărea şi prima lucrare de doctorat originală. După calculele noastre, acest lucru se va întâmpla în anul 2174”, a declarat şeful echipei de cercetare. Un element şocant descoperit de specialişti este faptul că cele mai plagiate lucrări sunt cele ale academician doctor inginer profesor Elena Ceauşescu.

Deşi abia lansată, ipoteza naşte deja controverse, existând deja voci care susţin că teza conform căreia primul om politic cu lucrare de doctorat originală se va naşte în anul 2174 nu reprezintă altceva decât un plagiat grosolan.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 iunie 2012 08:06

Alte articole

Vezi mai mult