Studiu! Românii o duc rău nu pentru că sunt săraci, ci pentru că sunt proşti: „Votează ca oile!”

Alegerile europarlamentare de ieri au confirmat încă o dată că românii o duc prost nu pentru că sunt săraci, ci pentru că sunt proști. Scorul mare obținut de PSD nu poate fi explicat decât prin coeficientul mic de inteligență al românilor.

”Prostia se manifestă, în principiu, sub două forme”, explică reputatul politolog Decebal Popescu. ”Sunt odată cei care pupă microfoane și care votează PSD-ul pentru că sunt animați de spiritul de turmă, iar apoi există hipsterii care se abțin de la vot, lăsându-i astfel pe cei din prima categorie să decidă în locul lor. Prostia este similara în cazul ambelor categorii.”

În acest ritm de proliferare a prostiei, românii o vor duce din ce în ce mai prost. Mai ales că la sfârșitul anului vor fi alegeri prezidențiale, românii par condamnați să primească exact ce merită: politicieni corupți, care decid în funcție de interesul partidului sau interesul personal, fără nici o urmă de interes față de nevoile cetățeanului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult