Studiu: românii sunt de acord să plătească o taxă TV dublă, cu condiţia ca TVR să nu mai emită

Creşterea taxei TV ar putea fi primită cu căldură de majoritatea românilor! O arată un studiu recent al Institutului de Media “Sergiu Cantacuzino” din Mediaş, potrivit căruia mai bine de 90% dintre telespectatori ar fi de acord să plătească în plus, cu condiţia ca postul naţional să nu mai emită şi să-şi păstreze producţiile doar pentru el.

“În prezent, taxa radio-TV inclusă în factura la curent mi se pare destul de piperată. Aproape şapte lei ca să întreţin o structură parazitară, cu mii de angajaţi incompetenţi, aservită infractorilor din Parlament? De banii ăia pot să-mi iau şapte covrigi şi sunt infinit mai câştigat!”, spune Decebal Popescu, şomer din sectorul 4 al Capitalei.

“Acum, dacă de aceiaşi bani mi se garantează că nu voi mai nimeri din greşeală pe TVR în timp ce butonez telecomanda… ehei, aşa mai discutăm”, adaugă cetăţeanul intervievat. “Aş da şi 20 de lei pe lună să ştiu că şi copiii mei sunt feriţi de acest flagel al zilelor noastre.”

Câteva vedete TVR, printre care Andreea Marin, Mircea Radu, Iuliana Marciuc, Marina Almăşan şi Nicolae Ceauşescu au cerut refacerea studiului, având bănuieli serioase că mai multe mii de rude ale angajaţilor televiziunii de stat nu au fost incluse în sondaj.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
3 martie 2016 17:03
Citește mai mult despre: sondaj studiu taxa televiziune tvr

Alte articole

Vezi mai mult