Studiu! Să bei bere cu lămâie în fața părinților – cel mai sigur mod de a le spune că ești gay

Vești excelente pentru bărbații cărora le este teamă să iasă din ascunziș și să recunoască în fața cunoscuților că au o altă orientare sexuală decât cea mainstream. Un studiu a scos la iveală faptul că a bea bere cu lămâie este, de departe, cea mai eficientă modalitate de a spune tuturor că ești gay.

„Toate studiile, cercetările și observațiile au avut o singură concluzie: un bărbat care bea bere cu lămâie nu poate fi straight. Ca să vă dați seama cât de clare au fost rezultatele, într-unul dintre experimente, un bărbat a făcut sex cu alți doi, în fața părinților lui, dar aceștia din urmă tot nu l-au crezut că este homosexual. Ei bine, imediat ce a luat prima gură de bere cu lămâie, părinții s-au convins că e gay și l-au gonit de acasă. Dar nu pentru că e gay, ci pentru că bea bere cu lămâie”, a declarat savantul Decebal Popescu.

Descoperirea transformă berea cu lămâie într-un simbol al homosexualilor de pretutindeni, înlocuind celebrul curcubeu. „De acum încolo, toate paradele gay vor avea ca temă berea cu lămâie. Vom avea steaguri cu lămâi, tricouri cu lămâi, chiar și dildo-urile pe care le vom flutura pe stradă vor avea formă de lămâie”, spune Cătălin B., reprezentant al comunității gay.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
12 iunie 2015 16:23
Citește mai mult despre: bere cu lamaie gay

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult