Vine primăvara! Ziua de 1 Martie îi sperie atât de tare pe bărbaţi încât unii dintre ei sunt gata să îşi trimită mama şi sora la închisoare ca să nu trebuiască să le aleagă un cadou potrivit. O arată un studiu realizat de o cunoscută revistă de lifestyle pe un eşantion restrâns de bărbaţi din pătura de sus a societăţii româneşti.

“La întrebarea ‘Aţi fi dispus să vă lăsaţi mama şi sora să fie anchetate de DNA şi trimise în arest ca să scăpaţi?’, o bună parte din cei intervievaţi au răspuns ‘Bineînţeles’. Evident, era vorba de scăpat de alegerea florilor şi a mărţişorului”, a explicat coordonatorul studiului, Decebal Popescu. “Cine ar fi atât de parşiv să se gândească la altceva?”

ponta_mantogar.jpg
Chestionat de câţiva reporteri, eşantionul restrâns de bărbaţi din pătura superioară a societăţii româneşti a refuzat să comenteze rezultatele studiului. “Este un atac politic, iar eu nu m-am gândit nicio clipă că urmează Mărţişorul”, a încercat acesta să se scuze înainte de a se retrage în ascunziş.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 26.02.2015 19:31 Politic

National Cinematografic