Studiul care ne confirmă bănuiala: 70% din traficul pe Referate.ro e de pe IP-uri de Jilava

Credeaţi că verva scriitoricească a marilor noştri corupţi e un fenomen inexplicabil? Vă înşelaţi amarnic! Un studiu recent a scos la iveală că vizitatorii cu IP de Jilava reprezintă mai bine de 70% din traficul înregistrat de site-urile de referate pentru elevi.

“Vorbim, bineînţeles, de extrasezon. În perioada când elevii chiar au teze sau examene, proporţia IP-urilor de Jilava e ceva mai mică: 50, 60 la sută”, explică Decebal Popescu, analist IT. “Un lucru e clar: site-uri ca ‘referate.ro’, ‘temedevacanta.net’, ‘copiazaacum.org’ sau ‘lucraristiintificemoka.ru’ raportează zilnic mii de accesări de după gratii. Habar n-aveam că puşcăriaşii primesc atâtea teme.”

“Prostii! Deţinuţii noştri nu se pretează la asemenea mârşăvii”, a declarat un gardian de la închisoarea Jilava. “Chiar acum citesc nişte lucrări ştiinţifice excelente, scrise de câţiva politicieni închişi la noi şi proaspăt verificate de profesori universitari de top: ‘Basmul cult – demonstraţie – Harap Alb’ şi ‘Valoarea educativă a romanului Baltagul’!“

Scris de Vasile
12 ianuarie 2016 12:01
Citește mai mult despre: carti coruptie jilava puscarie referate scriitori

Alte articole

Vezi mai mult